5 gode grunner til å bruke LED pærer

LED pærer har tatt markedet med storm. Det er mange grunner til dette. Vi vil i denne guiden gi deg 5 gode grunner til hvorfor du burde bytte til LED pærer.

1. LED pærer har lenger levetid enn vanlige glødepærer

Den største fordelen med LED pærer er at de varer mye lenger enn vanlige glødepærer. Mange LED pærer er laget for å vare alt ifra 15 000 timer til 100 000 timer! Du kan forvente at lyspærene dine vil vare opptil 15 år ved normalt bruk – seks til åtte timer daglig. De brenner ikke ut over tid slik som halogenpærer og glødepærer gjør. De mister heller ingenting av deres effektivitet.

2. De er ekstremt energieffektive

LED pærer er den mest energieffektive lyspærene og har omtrent 80-90% effektivitet. Dette betyr at 80-90% av energien til pæren blir omgjort til lys i stedet for varme. En vanlig glødepære mister omtrent 80% av energien til varme og er bare 20% effektive. Å kjøpe LED pærer er en investering som er verdt pengene. Du vil tjene tilbake pengene du bruker på LED pærer i løpet av kort tid. Du kan besøke www.lampedirekte.no for et bredt utvalg av LED pærer og gode tilbud.

3. LED pærer fungerer ved lav volt

LED pærer kan fungere ved lav volt, som gjør dem ideelle for bruk utendørs, eller i utestuer.

4. LED pærer er miljøvennlige

LED pærer inneholder ikke giftige stoffer som kvikksølv. De er 100% resirkulerbare som er en stor fordel. Faktumet at LED pærer varer omtrent 35 ganger lenger en halogenpærer gjør, slik at det spares penger på produksjon av pærene og materiale.

5. LED pærer fungerer i ekstreme temperaturer

LED pærer passer bra for bruk i kalde omgivelser, som i fryserom eller i ekstreme klimaer. Andre pærer som glødepærer kan bli påvirket at kulden, men ikke LED pæren.