Hvordan kan buttpluggen gi deg ekstase?

For noen er analsex noe uhørt og ekkelt. Men for andre kan stillingen gi sexlivet en boost og det lille ekstra. Er man alene kan altså en buttplugg gjøre susen, da den er det pirrende sexleketøyet du kan bruke for deg selv. Men hvordan kan den gi deg ekstase?

Erogene soner

Soner er viktige, og når det gjelder de erogene sonene, så har vi dem for eksempel i anusåpningen. De sitter ved analringen og dersom man beføler området med respekt og varsomhet, så kan man oppnå en gudommelig nytelse. Det er dette buttpluggen kan hjelpe til med. For utforsking av de erogene sonene gir stadig nye opplevelser.

Renslighet og smøring

En buttplugg kan dirre deg til et sprutende klimaks eller sette deg i søkelyset. Med renslighet fra en analrens blir hele opplevelsen bedre. Men glidemiddel vil også skjerpe sansene. Den vil da gli sakte inn hvorpå du vil føle at du blir fylt opp på en helt unik måte. Før den fram og tilbake uten å bekymre deg for å bli oppdaget.

Buttplugg i flere størrelser

Noen menn bruker buttplugg for å berike sexlivet sitt. Kvinner som elsker analsex, kan starte opp med en buttplugg. For å pirre mannen og seg selv på en eksplisitt måte. Den sitter godt i hullet mens man tilfredsstiller mannen. Noen buttplugger kommer med bunnytail eller revehale. For dem som elsker rollespill passer dette godt.

Vibrerende analkuler

Det er mulig å nå helt andre topper med analsex. Kulene kan vibrere i takt med din økende lyst. Man forbereder seg på analsex med sin partner, som trer på seg et kondom for seansen. Men buttpluggen skal være den forførende leken for han og henne. Kulene gir en vanvittig opplevelse. De kommer som bær på et strå, og gir multiple orgasmer det er vanskelig å lande fra.