Gå for en moderne kontinentalseng

Kontinentalsengen har vært en stor trend de siste årene. Etterspørselen har vært ekstremt stigende, idet mange heller sikter etter kvaliteten ovenfor prisen. Kontinentalsengen koster som regel litt mer enn andre varianter, men tilsvarende så gir dette en ekstremt god holdbarhet. Med andre ord så trenger man ikke bekymre seg for å måtte kjøpe ny seng med det første. Forskjellen på en kontinentalseng og en alminnelig seng er at førstnevnte har en ekstra madrass. Det gjør at komforten blir betydelig bedre og at man får en bedre søvn. Her får du vite litt mer om kontinentalsengens mange funksjoner. 

Utseende

Først og fremst så er det den ekstra madrassen som gir kontinentalsengen sin karakteristiske høyde. Det gir sengen et stilig, elegant og moderne utseende. På en annen side så tar sengen stor plass, idet den er ofte større enn andre. Derfor skal man sørge for å ha god plass dersom man ønsker å gå for denne modellen. Ultimativt så vil en såpass stor og flott seng kunne suppleres med en sengeramme eller sengebenk. Derfor kan man nesten være fullstendig sikker på at kontinentalsengen vil friske opp soverommet ditt.

3 madrasslag

Kontinentalsengen har tre madrasslag. Det er derfor sengen har fått sitt betydelig rykte for god komfort. Det nederste laget er en rammemadrass som er laget av enten fjær eller komfortskum. Dernest har man selve kjernemadrassen som er sengens komfortlag. Den kalles også for fjærmadrassen. Fjærmadrassen kan ha ulike typer fasthet. Dette kommer an på hva man selv foretrekker. Helt øverst har man overmadrassen som er med på å gi det lille ekstra. Madrassen er oppbygd for å kunne ta imot det meste av slitasje. Det er en god ting, idet det forlenger sengens levetid. Overmadrassen har flere gode egenskaper, slik som allergivennlighet og miljøvennlighet. Balansen mellom de tre madrassene er det som sikrer en god nattesøvn, i form av deres sunne og omfattende støtte.