Hvordan trene magen?

Det er mange forskjellige øvelser og tips du kan få, og her er noen av våre!

Inkorporer sammensatte øvelser

Utfør sammensatte øvelser for å øke muskelmassen gjennom hele kroppen og for å bygge magemuskler. Sammensatte øvelser jobber mer enn én muskel om gangen, noe som fører til rask størrelse og vekst. De krever også at du kraftig engasjerer magemusklene dine for å generere kraft og forbli i god form. Gjør øvelser som dumbbell brystpress, vektstang skulderpress, pull-ups, dips, knebøy og markløft. Ta en fridag mellom treningsøktene og tren tre dager i uken. Utfør 10 til 12 reps og tre til fire sett med de tyngste vektene du kan løfte.

Tren hele magen

Tren alle deler av magen. Gjør øvelser for nedre magemuskler, øvre og skrå magemuskler for å sikre at du målretter deg mot hele mageområdet. Hengende benhevinger, kne-pull-ins, sidebøy, sykkelcrunch, stabilitetsballcrunch og v-ups er eksempler.

Legg til motstand for maksimal effekt

Legg til motstand for å få en maksimal mengde muskelfiberrekruttering. Bruk ankelvekter med benløftingsøvelser og hold manualer, vektstenger eller en medisinball i hendene med øvelser som involverer overkroppen din, for eksempel sidebøy og stabilitetsballen.

Sikt etter kvalitet ikke kvantitet

Ofre kvantitet for kvalitet. Å gjøre hundrevis av slurvete repetisjoner med øvelsene dine vil ikke gi kvalitetsresultater. Hold repetisjonene dine i intervallet 15 til 20 og sikte på tre til fire sett med hver øvelse. Øk motstanden med øvelsene dine så snart du er i stand til å gjøre 20 reps enkelt. Tren magemusklene tre dager i uken og ta minst én dag fri i mellom for å forhindre overtrening.

Få opp farten

Reduser fettet på magen ved å gjøre cardio minst 150 til 300 minutter i uken i henhold til retningslinjene for fysisk aktivitet for amerikanere. Utfør hvilken som helst type cardio du liker, for eksempel rask gange, jogging, sykling, svømming eller kickboksing i 30 til 45 minutter med moderat intensitet. Tren magemusklene rett etter kondisjonsøktene.