Kenya Safari Guide: Tingene du trenger å vite

For mange kan det være overveldende å planlegge en reise til Afrika med safari. Du har sikkert mange spørsmål og ting du lurer på. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du reiser på safari i Kenya.

Safari i Kenya

Kenya er for mange det landet mange tenker på når ordet «safari» er nevnt. Kenya har et bredt spekter av dyreliv og mange muligheter når det kommer til safari.

Hvor du bør reise

Kenyas mest populære destinasjon for safari er Masai Mara naturreservat. Du bør reise mellom Juli og Oktober om du ønsker å få med deg migrasjonen av gnuer. Dette er en av de mest spektakulære migrasjonene på jordkloden. Nordlige parter av Kenya er tørrere og er kjent for elefanter. Nakurusjøen er kjent for flamingoer og nesehorn.

Når du bør dra

Den mest populære tiden å reise til Kenya er mellom Juni og Oktober. På denne tiden er det tørrsesong i Kenya. Men husk at midtsommer er den afrikanske vinteren, så du vil trenge varme klær tidlig på morgenen og på kvelden. April og Mai er best å unngå: dette er klimakset på reinsesongen. For å få med deg migrasjonen av gnuer, bør du reise til Masai Mara naturreservatet mellom Juli og Oktober. Dette er tiden når hyrdene bruker tørrsesongen til å krysse Mara elven på leting etter nytt beite.

Gjør drømmen om safari i Kenya til virkelighet!

Om du trenger hjelp med planleggingen av reisen kan du få hjelp med dette ved å besøke safaritours.no. Safari Tours har over 35 år med erfaring med å organisere og planlegge reiser til Afrika. Dette er den enkleste måten å tilrettelegge en reise til Kenya med safari etter dine egne behov og lommebok. Les mer her.