Grunner til å skaffe seg en babyvekt til barnet

Det å få barn er kanskje det mest utrolige med hele livet. Ikke bare fordi barnet er så dyrbart, men også fordi man kan se det utvikle seg til å bli en blanding av dere to. Man ser trekk i barnet som ikke bare finnes i dere, men også i søsken, onkler og tanter, besteforeldre og kanskje i en uendelig rekke av generasjoner bakover i tid.

Barnets første leveår er avgjørende for resten av livet, og mye kan skje som får konsekvenser for livet senere. Selv om barn de første årene skal inn til jevnlige besøk på legekontoret for å måle vekt og mange andre ting, så er det også kjekt å ha en babyvekt hjemme.

Perfekt komfort og trygghet

Du vet helt sikkert hva som er barnets forventede vekt, og helsesøsteren vil alltid fortelle dere hvilken vekt det er. Helseundersøkelsene er en del av det offentlige tjenestetilbudet alle foreldre får. Men det kan være godt å måle det selv, og med en babyvekt kan barnet ligge komfortabelt og trygt mens det veies. Uten at man holder i barnet slik at resultatet blir feil.

Veie kjæledyret

Med en babyvekt kan man til og med veie katten eller den lille chihuahuaen. Kanskje det er nødvendig å finne ut av dyrets vekt i forhold til alder for å sjekke at utviklingen er god. Sammen med god kost vil dyret vokse til sin normale størrelse. Dersom den ikke gjør det, kan det hende dere kan avdekke sykdommer eller helseplager før det utvikler seg for langt.

Finne vekten av små ting

En babyvekt tar ikke stor plass og kan settes bort hvor som helst. Da er det bare å ta den fram når man trenger vekten på alt fra esker til kofferter. Så når dere endelig skal få ferien dere alle har sett fram til, så har dere alt på det rene når innsjekkingen står for døra. Ha alltid en babyvekt tilgjengelig, både for å trygge barnets utvikling, men også til en hel del andre ting dere vil vite vekten på!