Er kokosnødmadrassen den beste løsningen?

Blant madrassene som er tilgjengelige på markedet, har vi kokosnøttmodeller tilgjengelig. Dette er skum- eller fjærmadrasser, som en ekstra kokosnøttmatte laget av naturlige kokosfibre ble brukt til.

Hard madrass

Kokosmadrasser er harde madrasser, så ikke alle vil like dem. For noen mennesker kan de bare være for harde, og søvnen vil ikke være behagelig nok. Det er imidlertid verdt å huske at kokosfyllfyllingen ikke er så motstandsdyktig og holdbar som den er laget av latex.

Kokosmadrass fordeler

På grunn av optimal støtte, blir disse modellene ofte valgt for barnesenger. Som et naturlig materiale er kokosnøtt en komponent som vil appellere til de som foretrekker økologiske løsninger. Naturlighet er imidlertid ikke den eneste fordelen. Kokosnottlaget gjør madrassen hard, og det anbefales derfor folk som madrassene er for myke for. De har god sirkulasjon, og det er derfor madrassen ikke blir utsatt for overdreven fuktighet. Det forbedrer madrassenes hygiene – de beskytter mot mangfoldighet av bakterier og midd og andre mikroorganismer. Kokosnottlaget gjør madrassen motstandsdyktig mot deformasjoner. En av funksjonene i kokosnødmadrassen er luktfri (med mindre skum er et av lagene). En annen fordel er holdbarheten – denne funksjonen gjør kokosnøttmatter til en god måte å herde hele madrassen på, og gjør den mer egnet for tyngre belastninger.

Hvem er kokosmadrasser til?

De anbefales først og fremst for personer som veier mer enn 80 kg og som støtter sovende på harde overflater. Det er også et materiale som er veldig motstandsdyktig mot deformasjon, så vi vil sette pris på det hvis vi fokuserer på holdbarheten til madrassen. I tillegg vil kokosnødmadrasser også fungere for mennesker som er allergiske og som bryr seg om hygienen til madrassen. Den spesielle produksjonsprosessen for kokosnøttfiber sikrer at innsatsen forblir fleksibel og gir tilstrekkelig støtte for ryggraden. Høy hygiene for kokosnøttmatter betyr at madrassene som er fylt med den, er egnede madrasser til sprinkelseng. En bokhvete-kokosnøttmadrass er veldig populær – først sover barnet på kokosnøtsiden, og når han begynner å sette seg, vender han seg til siden med bokhveten. En kokosnødmadrass er stivere enn en skummadrass.

Latex madrass som også er antiallergisk, sikrer også god sirkulasjon og hygiene. Det er også verdt å investere i en madrassbeskytter. Det er bedre å vaske beskytteren enn madrassen. Prisene på kokosnødmadrass varierer. En billig skummadrass, kokosmadrass eller latexmadrass er ikke alltid verre enn den dyrere. Å finne riktig madrass er bare et spørsmål om tid! Sjekk tilbudet med madrasser på www.madrasser24.no