Trykk egne t-skjorter og luer med kule logoer

Det finnes selvfølgelig en rekke tjenester på nett som lar deg bestille ferdige t-skjorter med trykk, men det er noe helt annet å faktisk lage sine egne plagg med trykk. Det finnes noen veldig enkle løsninger som er basert på å bruke strykejern, men hvis du vil lage skikkelige trykk – da trenger du også skikkelig utstyr.

Med en varmepresse lager du trykk på mange forskjellige materialer

Det finnes en mengde forskjellige maskiner som benyttes til profesjonelt trykk av mønstre, symboler og tekst på for eksempel t-skjorter og luer. En svært fleksibel varmepresse er likevel mange privatpersoners førstevalg. De er relativt rimelige, enkle å komme i gang med, og vil gjøre det mulig å få profesjonelle resultat.

En varmepresse benytter, som kommer fram av navnet, både varme og trykk til å overføre fargestoffer fra et trykkmateriale til for eksempel et plagg. De enklere modellene er basert på manuell håndtering av pressen, samtidig som det også finnes mer avanserte modeller for masseproduksjon.

Pass på riktig bruk av andres logoer og merkevarer

Med en egen trykkpresse er det selvfølgelig mulig å lage mønstre, logoer og tekst helt etter eget ønske. Samtidig kan det være veldig greit å passe på at man ikke bruker andres varemerker uten lov. Det er ingen spesifikke begrensninger for privatpersoners bruk av logoer, men det er særlig viktig i forbindelse med for eksempel trykk av t-skjorter til lag eller foreninger.

En egen varmepresse kan selvfølgelig også være svært praktisk for akkurat foreninger og lag, hvorfor ikke lage egne trykk av logoene til selskaper som sponser laget? Det finnes helt enkelt mange fordeler med å trykke på klær selv, så kanskje er 2021 året da du skal se nærmere på bruken av varmepresser. Sett deg inn i egenskapene til de forskjellige modellene på markedet, slik at du finner den som passer best for akkurat deg.