Planlegg sommerens campingtur allerede nå

Det kan være smart å begynne å planlegge sommerens campingtur allerede i vintermånedene, da sikrer du deg at du både kan booke de mest populære reisemålene – og dessuten finne campingutstyr i alle prisklasser i ro og mak. Når du er tidlig ute er det dessuten ekstra greit å handle på nett. Ta for eksempel en titt på utvalget på https://www.campstuff.no/, det du finner både telt, utstyr til bobilen og mye mer.

Godt planlagt «glamping» eller en skikkelig eventyrreise?

Det finnes et uendelig antall alternativer når det gjelder camping, og da både med tanke på fasiliteter, komfort, opplevelser og ikke minst pris. En eksklusiv bobil tilbyr den samme komforten som et hvilket som helst hotellrom, med den ekstra fleksibilitet som følger med å kunne velge overnattingssted fra dag til dag.

Dessuten finnes det flere rendyrkede «glamping»-reisemål rundt om i Norge, der du kan overnatte i luksuriøst utstyrte telt med skikkelige senger og alt av utstyr.

På den andre siden er det selvfølgelig mange som foretrekker mer tradisjonell camping, med enten husvogn med nøktern standard, telt eller kanskje til og med en varebil med overnattingsmulighet i lasterommet.

Juni, juli eller august – det vanskelige valget

Den norske sommeren er av natur uforutsigbar. Været kan skifte fra dag til dag, og det er umulig å spå hvilken måned eller uke som vil på det beste været fra år til år. Heldigvis trenger camping ikke å være like styrt av skolenes ferier når det gjelder pris, forutsatt at du booker tidlig eller velger enklere måter å overnatte på.

Det er kanskje en av de store fordelene med camping rundt om i Norge, det er mulig å bestemme seg for å dra på campingtur også på kort varsel. Med telt og primus trenger du bare å pakke bilen eller sykkelen, men da er det greit å ha gjort forarbeidet med innkjøp av utstyr allerede nå.