Ikke glem viktigheten av ren luft – uansett hvor du er

Annonce

Vi har en tendens her i Norge til at vi tar ren luft for gitt. Det er liksom noe vi har vokst opp med, og noe vi regner med at vi skal ha resten av våre liv. Men ting forandrer seg, og hjemme i en bolig så kan det skje mye forskjellig som påvirker luftkvaliteten. Og om luftkvaliteten er dårlig så kan det ha stor effekt på helsen til både store og små. For å unngå det kan det være greit med et ventilasjonssystem, som blant annet Covent ventilasjon.

Det er et kjent merke i Norge, som veldig mange benytter seg av, og som det finnes flere forskjellige systemer og modeller av. Om du allerede har Covent er det jo midt i blinken, da er det kanskje sånn at du kun trenger Covent filter? Det er noe man alltid bør ha litt ekstra av. Det er kanskje noe man ikke tenker for mye over, men plutselig så trenger man det en dag. Om luftfiltrene du bruker er gamle og ubrukelige så kommer ikke filtersystemet ditt til å utgjøre noen stor forskjell egentlig, det gjør kanskje mer skade enn nytte fordi du tror at hele systemet er som det skal være.

Så det å ha et ekstra filter for Covent NO er ikke direkte dumt, og hos Barefilter kan du faktisk sette opp et abonnement. Da kan du fortelle dem om hvor ofte du vil at de sender deg et Covent filter i året for din Covent ventilasjon. De dekker flere forskjellige systemer og modeller, så det er opp til deg. Du kan jo også kontakte dem for å hjelp med et filter de eventuelt ikke har på lager. Det er noe de selv reklamerer for, så da er det ikke så mye å tenke på. Er ren og sunn luft noe som er viktig? Bruke Barefilter.no!