Dette trenger du å vite om kontinentalsenger

Det er ikke så rart at kontinentalsenger fortsetter å stige i popularitet. Det har vist seg at kunder liker sengens flotte utseende og behagelige komfort. Vi har laget en guide som vil ta for seg noe av det viktigste du trenger å vite om kontinentalsenger. Denne informasjonen vil forhåpentligvis være til nytte for deg når du skal kjøpe en ny seng.

Kontinentalsenger

En kontinentalseng består vanligvis av tre madrasslag. En vanlig kontinentalseng inneholder en overmadrass, springmadrass og en rammemadrass. Disse tre lagene tilsammen gir en helt unik komfort som er vanskelig å oppnå med en klassisk seng. Sengens bunn er byttet ut med en rammemadrass som gir bedre støtte og fjæring for kroppen. Dette gjør at du kan ligge godt på alle mulige måter. Sengen gjør at du oppnår en nattesøvn av høy kvalitet.

Ting du bør se etter når du kjøper en kontinentalseng

Kvaliteten på madrassene

Når du kjøper en kontinentalseng er det viktig at de tre madrasslagene er av høy kvalitet. Hvis du kjøper sengen i butikken kan du f.eks. teste du tre madrassene individuelt for å sjekke deres komfort. Om du kjøper sengen på nett har du som regel angrerett hvis du skulle være misfornøyd med madrassenes komfort.

Når du kjøper en kontinentalseng er det essensielt at du kjøper en god overmadrass som passer kroppen din. Overmadrassen dekker hele sengen slik at det ikke er en sprekk midt i sengen. Det er derfor viktig at du velger en overmadrass som er komfortabel for begge personene som ligger i sengen.

Sengens størrelse

Det er også viktig at du tar sengens størrelse med i betraktningen. Vær sikker på at sengens størrelse passer i rommet du ønsker å ha den i. Her er det lurt å gjøre noen målinger før du kjøper sengen. Noen personer liker størst mulig seng, mens andre klarer seg med en mindre seng.