Naturlig hårpleie

Folk er langt mer bevisst på hva de putter i håret sitt nå enn det de var tidligere. Noen vil også påstå at vi er langt mer forfengelig enn tidligere også. Spesielt den mannlige delen av befolkningen.

Hårprodukter med naturlige ingredienser er i skuddet. Det å velge økologiske produkter er blitt viktig for mange. På grunn av dette er det nesten blitt så stort utvalg av hårprodukter med naturlige ingredienser at det kan være vanskelig å velge.

Hva er egentlig naturlige ingredienser?

Definisjonen på naturlige ingredienser er at det kommer fra naturen og er ikke kjemisk fremstilt. Disse ingrediensene har blitt brukt i årtusener, de er både trygge og naturlige, og skader verken natur, mennesker eller dyr. Ved å bruke naturlige hårprodukter reduseres også den kjemiske belastningen på hud, hår og miljø. Naturlige og økologiske hårprodukter inneholder verken SL-sulfater, parabener, ftalater eller andre syntetiske kjemikalier som er klassifisert som skadelige ingredienser for håret. Kilde: thehairlust.no

Hva skal man velge?

Det å velge rett produkt, eller produktserie for seg og sitt hår kan oppleves som litt vanskelig. Men tommelfingerrådet er å prøve seg litt frem. Selv om produktene er naturlig fremstilt betyr nødvendigvis ikke at du vil oppleve dem som optimal til ditt hår. Etter litt prøving og feiling vil du finne de produktene du opplever som best for ditt hår.

Hårpleie på nett

I dag får man like stort utvalg av hårprodukter på nett som i butikk. Fordelen med netthandel er at du får produktene levert hjem til deg, og du kan bestille dem på den tiden av døgnet som passer deg, uten å ta hensyn til åpningstider eller helligdager. Fraktbetingelser og leveringstid er så kraftig redusert anno 2019 at det ikke tar lange stunden før produktene står på badehyllen din.

Et søk på hårpleie nettbutikk vil gi deg mange nettbutikker å velge mellom.