Kjøp fine hagemøbler som du får med deg bak i bilen

Vinteren er kanskje ikke den helt åpenbare sesongen for å handle hagemøbler, verken med tanke på behov og hjemkjøring. Likevel kan det være lurt å ta en titt på hvilke hagemøbler du trenger allerede nå, slik at alt er på plass til de første vårdagene. Det er sikkert noen som kvier seg for å kjøre hjem store pakker på tilhengeren midt i vinteren, heldigvis finnes det kompakte hagemøbler som du uten problem får plass til bak i bilen på veien fra postkontoret.

Sammenleggbart er smart

For mye plass i boder og skur er sannsynligvis et problem for få nordmenn, og det er alltid lurt å velge kompakte plassbesparende løsninger. Det gjør det ikke bare enklere å få med seg møblene hjem, men det betyr dessuten at det er mye lettere å håndtere møblene senere. Det finnes et gigantisk utvalg hagestoler og andre mindre hagemøbler som kan legges sammen på noen sekunder.

Slike hagemøbler er også svært praktiske når det gjelder å ha noen ekstra sitteplasser i beredskap til større selskaper og hagefester. Enkle foldbare utestoler er ekstremt plassgjerrige, og det er ikke noe problem å sette unna ti ekstra sitteplasser i et lite hjørne i boden.

Kombinasjonsmøbler som tar lite plass

Dessuten kan det være smart å velge møbler som faktisk oppfyller flere behov på en og samme gang. En benk med et integrert lite bord er et godt eksempel, som gir deg både et par sitteplasser og en liten bordplate i et og samme ryddige møbel. Det er dessuten ikke bare plassbesparende, men gir også et ryddig og stramt inntrykk i hagen.

Det er helt enkelt mange fordeler med å velge kompakte hagemøbler, gjerne modeller som enten kan brettes sammen eller oppfylle flere funksjoner. De er enkle å få med seg hjem i bilen, men dessuten vil du nyte godt av det kompakte formatet i mange år fremover.