Handle smarte vitrineskap som du ikke finner noen andre steder

Et vitrineskap kan være glimrende når du trenger litt ekstra oppbevaringsplass på kjøkkenet, eller hvis du vil vise frem flotte ting i en stue eller gang. Dessuten kan et slikt skap fungere som en kombinert oppbevaring. Hvis du velger en løsning med både glassdører og lukkede skuffer/skap, er det mye enklere å dra maksimal nytte av møblet.

Unike møbler på nett

Det er selvfølgelig på nett du finner unike vitrineskap, det er umulig for fysiske butikker å matche det utvalget som kan tilbys digitalt via woomultistore. Dessuten vil du da få tilgang til møbler som du ikke finner noen andre steder, det betyr at du ikke vil ende opp med akkurat det samme interiøret som naboen.

www.direktimport.no finner du et bredt utvalg skap, møbler og annet interiør. Her kan du da også handle vitrineskap, i en rekke forskjellige størrelser, design og kombinasjoner. Det kan lønne seg å bruke tid på å vurdere forskjellige alternativer, slik at du er sikker på at du får et skap som er optimalt for akkurat din bolig.            

Hold ditt vitrineskap ryddig og pent

Et skap med glassdører stiller selvfølgelig noen ekstra krav til orden og ryddighet. Det er ikke spesielt gunstig å bare kaste ting inn i skapet, eller blande en mengde forskjellige ting på hver hylle. I noen hjem vil det ikke være et problem, men andre steder er det definitivt anbefalt med en kombinasjonsløsning.

Med både skuffer, skap og områder i glass, egentlig en kombinert skjenk og vitrineskap, vil du kunne få det beste av begge verdener. De lukkede skuffene og skapene kan fungere som «roteskuffer» eller være oppbevaringsplass for mindre pene serviser, matbokser og annet rusk. Det betyr at hyllene som er synlige kan holdes av til pene ting som skaper ro og orden. Når du dessuten har handlet et unikt skap som du ikke finner noen andre steder, blir resultatet også unikt.