Tenk på dette når du merker utstyr, klær og verdisaker

Tiden rundt skolestart er høysesong for både innkjøp av navnelapper, og selve merkingen av klær, sko og utstyr. Samtidig er det greit å ikke miste fokus ellers i året – det er mulig å merke noe hver eneste dag. På nett kan du også bestille en mengde forskjellige navnelapper, merkelapper og klistremerker hos Ikast etikett, da har du alltid nok merkelapper hjemme.

Gjør det enkelt – bruk riktige merker

Det er fortsatt noen som forbinder navnemerker med de klassiske strykemerkene, og de eksisterer den dag i dag. I noen sammenhenger kan de også være den beste løsningen, det gjelder særlig i forbindelse med plagg som skal vaskes ved høye temperaturer. På www.ikastetikett.no finner du likevel et stort utvalg av andre typer merker og etiketter, og selvklebende navnemerker er svært populære.

De selvklebende merkene kan festes til en mengde forskjellige materialer, og de passer spesielt godt til utstyr i plast. Dessuten kan de benyttes til merking av klær, og da gjerne plasseres på vaskelappen. De har kanskje ikke helt den samme motstandsdyktigheten mot vask ved høye temperaturer, men i mange situasjoner vil de være gode nok.

Merking kan være en rimelig forsikring

De fleste moderne telefoner har noen form for sporingsfunksjon, som kan gjøre det mulig å finne posisjonen til telefonen. Samtidig er det ikke sikkert at denne funksjonen er så mye verdt hvis du mister telefonen og den går tom for strøm. Det samme gjelder for en mengde andre verdisaker, og da kan det være smart å merke de med en navnelapp. Når det gjelder telefoner kan merkelappen med fordel plasseres inne dekselet, da vil den ikke være synlig i hverdagen. Det kan være en enkel og rimelig forsikring. Dessuten er det selvfølgelig enklere å merke alt fra datamaskiner til kofferter med ferdige navnelapper, og  med selvklebende merker tar det bare noen sekunder å merke det du er glad i.