Ser soverommet ditt ut som du vil det?

ANNONSE

Dette er et spørsmål som kan ha et ganske komplekst svar, avhengig på hvor fornøyd du virkelig er. Det kan være mye som plager deg, for eksempel fargen på veggen, garderoben eller andre møbler. Sengen er et stort fokus, naturlig nok, og det kan hende at du føler den må byttes ut. Ikke for at du nødvendigvis sover dårlig, selv om det kan være en grunn, men fordi du er lei av den. Det er rett og slett på tide med en forandring, og alle som har erfart det i sitt liv vet hvordan du føler. På mange måter er det også uforklarlig, men øynene trenger noe nytt å se på, og kroppen trenger kanskje også en ny seng.

Er det noe du bestemmer deg for så finnes det veldig mye forskjellig du kan kjøpe. Det finnes blant annet en butikk som Bedre Naetter, som spesialiserer i senger og som selger senger som de lager selv. Det er en veldig høy standard på selve sengene, men også på designet og hvordan de fyller og passer inn i et rom. For det er også noe man bør tenke på når man skal kjøpe seng. Man bør se det an i forhold til rommet. Har man et stort rom så trenger man kanskje en kontinentalseng, eller en regulerbarseng som på en måte kan fylle rommet når det trengs. Om det er motsatt, at rommet er lite, så vil en dobbeltseng passe bedre, slik at sengen ikke dominerer rommet altfor mye.

Det er mye å tenke på

Det å kjøpe en seng har et snev av forpliktelse ved seg. Det koster mye og gjør man det via nettet så er det enda verre å vite om den passer eller ikke. Om man kjøper en seng fysisk, så kan man teste sengen, man kan se den med sitt eget øye og forestille seg bedre hvordan det vil passe. Det går ikke via nettet. Derfor er det dog bra at Bedre Nætter har en policy på å gi deg 100 dager til å teste sengen. Da har du mer enn og nok tid til å se om sengen passer i rommet, om den er for stor eller for liten, og om fargen er ideell.

Du får naturlig nok tid til å se om sengen også er god å sove på, noe vi ikke må glemme i alt dette. Det er en viktig faktor, og kanskje til og med den viktigste. Ved å få dette på det rene så er det mye lettere å bestemme seg, for en seng kan være dyr. Man vil gjerne være helt sikker før man forplikter seg totalt. Skulke du være misfornøyd så kan du bare retinere sengen, eller få de til å ordne på fastheten eller lignende.

Det er en butikk som har høy kvalitet på sengen de tilbyr i tillegg til at vet hvordan de skal behandle deres kunder. Det høres jo ut som en veldig god kombinasjon det, eller hva?