Lag spennende klistremerker og navnelapper på nett

Tidligere måtte navnelapper bestilles på egne skjemaer eller via telefon, og utvalget var begrenset til enkle design og korte tekster, navn og telefonnummer. I dag er det selvfølgelig mulig å bestille forskjellige typer navnelapper på nett, og moderne produksjonsprosesser gjør dessuten at utvalget av forskjellige design er tilnærmet ubegrenset.

Selvklebende merker er førstevalget for mange nordmenn

ikastetikett.no finner du et bredt utvalg av forskjellige navnelapper, klistremerker og andre merkelapper og bånd. Selvklebende navnelapper er blant de aller mest populære. De er både praktiske, det tar bare noen få sekunder å feste et selvklebende merke, og dessuten kan de benyttes på alt fra stoff til plastikk og andre materialer.

Selvklebende merker kan med fordel festes til vaskelappen på forskjellige klesplagg, og kan da også klare seg fint gjennom en god del runder i vaskemaskinen. I noen tilfeller kan det selvfølgelig være gunstig med hardføre strykemerker eller merkepenn, men du kommer også langt med de selvklebende merkene.

Ikke glem spennende vevde merker og merker i bomull

Fargerike og flotte selvklebende navnelapper passer godt til mange plagg, men i noen sammenhenger kan et vevd merke eller merke i bomull gi et ekstra flott uttrykk. Disse merkene kan festes på tilnærmet alle plagg, og gir en ekstra flott effekt sammen med naturmaterialer.

Et vevd merke vil ha like lang levetid som selve plagget, og kan kanskje dessuten også festes på utsiden av plagget som et dekorativt element? Husk på at et slikt merke definitivt ikke trenger å være begrenset til bare navn og telefonnummer. Det er for eksempel mulig å lage dekorative merker med fine ord, eller kanskje vaskeanvisninger til plagg som du har sydd eller strikket selv.

Mulighetene er helt enkelt tilnærmet ubegrensede, og det er egentlig bare fantasien som setter grenser for hva som er mulig å lage med klistremerker du designer og bestiller på nett.