Få bedre orden i barnetingene i bilen – navnesmokker er smart

Det kan fort bli kaotisk i bilen til småbarnsfamilier, med matbokser, smokker og mye mer. Heldigvis finnes det mange smarte hjelpemidler, som fort eksempel en BIBS-smokk med navn eller Philips Avent-smokk med navn. De kan gjøre det enklere å holde styr på i hvert fall en del av alt som skjer i hverdagen.

Navnesmokker enkelt forklart

Det finnes navnesmokker som er laget med utgangspunkt i flere forskjellige ledende merkevarer, for eksempel da en BIBS smokk med navn. Det betyr at selve smokken er akkurat den samme som modeller uten gravert navn, både når det gjelder materialer, design og kvalitet. Forskjellen er at smokken er merket med navn allerede når du får den.

Det er mulig å bestille en Philips Avent smokk med navn i akkurat den modellen som barnet ditt allerede bruker. Det betyr at du både kan velge mellom forskjellige størrelser og formater. Selve navnet graveres inn i smokken, slik at du ikke trenger å tenke på for eksempel klistrelapper som kan løsne.

En trygg og svært holdbar løsning

Det er selvfølgelig mulig å prøve å merke smokker med for eksempel tusj, navnelapper eller andre etiketter. Imidlertid kan det skape en god del utfordringer.

  • Det er ikke alltid helt klart hvilke kjemikalier som finnes i tusjer og klistremerker, noe som kan være utrygt når det gjelder en smokk.
  • Både tusj og navnelapper kan bli borte når du koker smokken, noe som de fleste småbarnsforeldre har for vane å gjøre med jevne mellomrom.

En navnesmokk har ingen av disse ulempene, da det er selve smokken som graveres. Det betyr at du ikke tilfører noen nye kjemikalier eller stoffer. Dessuten vil graveringens levetid være den samme som smokkens. Oppsummert er navnesmokker en liten hjelper i hverdagen, som kan gjøre det enklere å faktisk holde orden på en mengde forskjellige smokker – både i bilen, i barnehagen, på kafe og mange andre steder.