«Driving home for christmas» – gjør deg klar for neste jul allerede nå

Det føles kanskje som at juleforberedelsene nesten begynner igjen allerede før du har kjørt bort det gamle juletreet? Så ille er det selvfølgelig ikke, men det er uten tvil slik at julefeiringen streker seg over et alt lengre tidsrom. Med gode forberedelser kan du gjøre denne tiden enda hyggeligere, ikke minst med fine servietter, duker og annet pynt.

Duker og servietter i fantastisk kvalitet

Julen er en tid for virkelig flotte måltider ved pyntede bord. Derfor er juleservietter av høy kvalitet – fra kolleksjonen Nordic Way of Celebration og Langkilde & Søn – noe du bør sørge for å ha i hus. Med servietter som er sydd av ekte flaggduk skaper du dessuten en skikkelig eksklusiv stemning, samtidig som du tar et skritt vekk fra engangsservietter og enkle løsninger.

Du kan dessuten velge både duker, bordløpere og juletretepper i samme eksklusive materiale. Da kan du enkelt skape en svært gjennomført stil, med samme elementer som går igjen flere steder i rommet. Legg merke til at hvite duker med juledetaljer skaper en lett og luftig stemning, noe som matcher mange forskjellige interiør.

Julesokk, adventskalender, små flagg og pynt

Det er de små detaljene som skaper helheten, det gjelder også når du skal pynte til jul. Tradisjonen med julesokk eller julestrømpe begynner å etablere seg også i Norge, så hvorfor ikke velge en som matcher de andre eksklusive produktene laget av flaggduk? Den klassiske julekalenderen i stoff er selvfølgelig også tilgjengelig.

I tillegg kan du komplettere med en mengde andre spennende og vakre produkter fra den samme kolleksjonen, eller noen av de mange andre tidløse dukene, flaggene og mye mer. Julen kommer raskere enn du tror, det kan du være helt sikker på, derfor er det lurt å begynne forberedelsene i tide. Da blir selve julefeiringen mer avslappende, og du kan ta deg tid til å nyte god mat og flott stemning.