Baderomsmøbler som gjør badet mer praktisk og hyggelig

Det er mange prosjekter og arbeider på våtrom som er både kompliserte og kostbare, men å skifte ut noen bademøbler trenger faktisk ikke å vare vanskelig. Enkelte baderomsmøbler er det til og med mulig å skifte ut helt på egen hånd, forutsatt at det ikke påvirker noe som har med vann og avløp å gjøre. La deg inspirere av for eksempel Dansani baderomsmøbler, og planlegg en liten eller stor oppdatering av badet.

La dine behov styre innredningen på badet – og ikke omvendt

Det er mange bad rundt om i landet som er bygget i henhold til en standardoppskrift, som enten tidligere beboere eller utbygger har bestemt. Samtidig har alle familier unike behov, og det er ikke nødvendig å la innredningen på badet bestemme.

Skap eller skuffer er et enkelt eksempel. I de aller fleste sammenhenger kan skuffer faktisk være mer praktiske også på badet, men likevel er det fortsatt svært vanlig med enklere hyller med skapdører. Å skifte ut den eksisterende innredningen trenger ikke å være spesielt vanskelig, og plutselig kan det åpne seg helt nye muligheter for å holde det rent og ryddig på servanten.

Hvor mye oppbevaringsplass er egentlig nødvendig?

Det finnes mange forskjellige meninger når det gjelder oppbevaringsplass. I stort er det noen som sverger til at det aldri kan bli for mye oppbevaringsrom i en bolig, samtidig er det mange andre som prøver å minimere mengden ting.

På badet er det nødvendig å finne en balanse mellom å ha nok oppbevaringsplass for å holde badet ryddig, men at den tilgjengelige plassen samtidig ikke gjør at det samler seg alt for mye ting på badet. For eksempel trenger alle håndklær ikke å oppbevares på badet, og huske på at mange hygieneprodukter har begrenset holdbarhetstid. Derfor er det smart å begrense plassen noe, slik at det er enklere å beholde oversikten.