Tester artisters musikalske IQ i «Den du veit»

Programleder Anders Hoff har med seg Silya Nymoen og Jakob Schøyen Andersen som lagkapteiner når norske artisters musikalske IQ skal måles i den splitter nye musikalske spørreleken «Den du veit» på TV 2.

Gjennom 12 programmer fylt med humor og musikalske oppgaver blir artistene i studio satt på en virkelig prøve – og seerne hjemme kan være med og gjette: Hva er din musikalske IQ? Er du en Mozart eller Mads Hansen? Svaret får vi når «Den du veit»har premiere på TV 2 lørdag 13. februar.

Programleder Anders Hoff og lagkapteinene Silya Nymoen og Jakob Schøyen Andersen tester hva våre artister kan om det de faktisk driver med, nemlig musikk. Klarer deltakerne å kjenne igjen sanger etter bare ETT sekund? Lar de seg lure når Jakob, Silya og Anders fremfører låter de påstår er originale? Gjestene må synge låter i dobbelt tempo, og dessuten beholde fatningen under en svært nær intimkonsert. Men hvem kommer høyest i «moduleringskonkurransen»? 

Anders Hoff er programleder og har drevet med musikk hele livet gjennom korps, band og humorshow med «Raske Menn»

– Med eksakt vitenskap og slurvete metodikk kommer vi frem til den musikalske IQ til gjestene våre. Det blir quiz og sang, samt noen elementære «musikk i praksis»-oppgaver der vi får se deltakerne bli utfordret i alt fra sanger i dobbelt tempo, parodiferdigheter, til hvor høyt kan de klarer å modulereDet er et program du kan se med hele familien og være med å gjette, eller du kan se det alene og gjette mot deltakerne, eller du kan la være å se det, men da får du ikke gjettet, sier Anders Hoff.

Jakob Schøyen Andersen er skuespiller, komiker og musiker og har medvirket i en rekke filmer, forestillinger og TV-program. Han er også meget glad i quiz og har,ifølge seg selv, et konkurranseinstinkt som har ødelagt stemningen på mang en musikkquiz.

SilyaNymoen er en av Norges sterkeste live-artister og har spilt utallige konserter med bandet sitt,Silya & theSailors, de siste årene. Hun er artist, låtskriver, skuespiller ogprogramleder.

– Det å få være lagleder på «Den du veit» er noe av det morsomste jeg har vært med på! Det er så deilig uhøytidelig samtidig som du må levere og konkurranseinstinktet er i høygir mens vi kaster oss ut i de rareste oppgaver, sier Silya.

__ 

«Den du veit» har premiere på TV 2 lørdag 13. februar kl. 22.10Det er totalt 12 programmer og produsert av doG tv

https://vimeo.com/507064674/de5c014313