Kan man bruke kredittkort til bombrikke abonnenment?

Ja, ifølge kredittkortene.no er det er mulig å bruke kredittkort som betalingsmiddel for et bombrikkeabonnement i Norge. Når du registrerer deg for et bombrikkeabonnement, vil du vanligvis bli bedt om å oppgi betalingsinformasjon. Dette kan inkludere muligheten til å registrere et kredittkort som betalingsmiddel.

Det er imidlertid viktig å merke seg at noen bompengeselskaper kan ha forskjellige regler og betingelser, så det er alltid lurt å sjekke med det spesifikke selskapet for å være sikker på hvilke betalingsmetoder de aksepterer.

For å opprette et bombrikkeabonnement, kan du følge disse generelle trinnene:

  1. Finn det relevante bompengeselskapet: I Norge er det flere regionale bompengeselskaper som administrerer betalingen av bompenger. Finn ut hvilket selskap som er relevant for din region.
  2. Registrer deg på selskapets nettside: Besøk nettsiden til det relevante bompengeselskapet og følg instruksjonene for å registrere en konto.
  3. Oppgi betalingsinformasjon: Under registreringsprosessen vil du bli bedt om å oppgi betalingsinformasjon. Her kan du registrere ditt kredittkort som betalingsmiddel, hvis selskapet tillater det.
  4. Få en bombrikke: Etter at du har registrert deg og oppgitt betalingsinformasjon, vil du motta en bombrikke som du skal plassere i bilen din.
  5. Betal abonnementet: Når du bruker bombrikken, vil beløpet bli trukket fra kredittkortet ditt i henhold til abonnementsvilkårene.

Husk å alltid følge instruksjonene fra det spesifikke bompengeselskapet, da prosedyrene kan variere noe mellom forskjellige selskaper.