Hvorfor blir ragging mer sikkert med KOED?

Noe av det beste med ungdomstiden er å være med venner. Selv i dag er råning og ragging populært og et fint engasjement for unge som vil treffes til sosiale treff med bil i søkelyset. Enten man er 240-entusiast på sin hals, eller en «bimmer», så er sikkerheten likevel alltid viktigst.

Tysk kvalitet er kjent for å være driftssikkert og stabilt. Men mange drar bilene sine til det maksimale, og kjøper billige veteraner som behøver å få en grundig gjennomgang. Det er bra man har EU-kontroll som et kontrollorgan. Men det er mange ting som kan gjøre bildrømmen til realitet. Og morsomt er det også. La oss se hva KOED kan tilby.

Høy ekspertise til en god pris

For med over 20 års erfaring med BMW, så er KOED en favoritt blant dem som elsker alt som har med BMW å gjøre. En av Nord-Europas beste forhandlere av BMW deler, med flott plassering midt i Skandinavias navle, og en nettbutikk som bugner av gode tilbud.

KOED setter kunden i fokus, og gir full support med omtaler, OSS-avdeling og e-post med hurtig svar. Det gjør KOED til et førstevalg blant BMW sjåfører i Norge.

50.000 unike BMW deler

Det er mye å velge i når man enten skal fikse en motor eller bygge bil, enten det er en M3 eller en X4. De har en unik avtale for testbil deler, noe som gir de beste kvalitetsdelene til konkurransedyktig pris.

Kjent som en av selskapene som scorer høyest i omtaler. For med høy plassering på Norsk Kundebarometer og Trustpilot kan man trygt kjøre BMW. En bil for unge og voksne bilentusiaster. Det er her man finner Nordens største online katalog med BMW deler.

Her kan man finne unike deler som man sjelden finner på en vanlig deleforhandler. Enten det er viskeroppheng til en E15 eller M-Tech skjørtesett til M5, så har KOED det.